Hoppa till innehåll
december 9, 2010 / tikiroom

Man v.s. Machine

Om ni inte visste det redan så har jag ansvaret att se till så att bowlingmaskinerna på The Roof fungerar som de ska. Detta är något som jag verkligen tycker om. Ibland händer det att det blir något fel på dessa maskiner och visserligen är det tråkigt när det händer men det är underhållande att ta reda på felet och laga det.
Nu senast så var det en bana som inget fungerade på, den var död-kaputt-total-ctr-alt-del. Fantastiskt, vilket projekt! Ännu bättre var att min gode vän Johan Hagen var på besök och beslöt sig för att hjälpa till. När vi sätter igång så är det få saker som kan stoppa oss.
Denna gång så var utmaningen att byta ut en kontrollerbox och samtidigt sätta i nya kretskort med alla sladdar på rätt plats. Man kan säga att man skulle ha behövt Alfons Åbergs pappa som coach. Vi grejade i en timme och tillslut satt allt som det skulle och det stora ögonblicket kom när vi skulle starta maskinen. Till vår lycka funkade den hur bra som helst och spann som en katt i mars. Tänkt va två idioter ifrån Årjäng kan klara av ibland. Det är nästan så man blir tårögd. Johan blir ett med maskinenHär ser ni nur Johan blir ett med maskinen.

Tack för hjälpen Johan!

På tal om maskiner. Har ni spotify kan ni lyssna på denna godingen. Robyn – Time Machine

Lämna en kommentar