Hoppa till innehåll
mars 11, 2011 / tikiroom

Sport Life Night

Ja då var det snart lördag igen då. Men det händer ju nästan alltid något spännande på Tiki och denna lördagen är inget undantag. I början på lördag kväll så kommer det vara massor av sportiga människor på Tiki. Vi har nämligen ”Sport Life Night”. Föreningar har fått anmäla sig om att vilja vara med och då måste minst 15 personer vara med från varje förening. Under kvällen så kommer det vara underhållning i form av trubadur, Guitar Hero, tex-mex buffé, melodifestival och givetvis den stora utlottningen.
”Utlottningen!? Vad är det!?” Tänker ni. Jo gott folk, alla föreningar som har anmält sig är med i våran dragning. Priset? Ja, det är en check på 10000 kr som går till föreningen. Fräsigt tycker jag.
”Men får inte vi andra vara med då?” Jo självklart men ni får vänta tills klockan har slagit 22:30 då vi öppnar dörrarna för alla.

Det kommer bli en fin kväll det här. Jo just det, det är Jägermeister-Event i källaren. I källaren hittar ni förutom Jäger, Dennis som har hand om Guitar Hero biten. Guitar Hero är kul. Dennis är kul. Jäger är kul. Fun for the whole family. Alla över 18 då givetvis. Det är gött att vara över 18.

Ses.

Lämna en kommentar